ReissitesVergelijken.nl
 
x navigatie

Top10 reissites

 
navigatie
1. Buro Scandinavia
2. OpVakantieVanafEelde.nl
3.
4. Husk
5.
6. VillaTrips
7. Afrika Plus
8. Canada Plus
9. Lara Reizen
10. Lazy Tours Vliegvakanties

Tips

x
Landal Greenparks
Beleef Cruisen
Jiba
Expedia.nl
Beleef Afrika

Laatst beoordeeld

x
Ardennes-Etape
Peter Langhout Reizen
Hotels.nl
Canada Plus
Disneyland Resort Paris

Handig

x
Handige tips:
- Rechten bij boeken via internet
- ANVR - SGR voorwaarden en Calamiteitenfonds
- Veilig betalen op internet
- CO2 neutraal vliegen met Greenseat
- Wat neem ik mee op vakantie

Beleef Reizen verlegt haar grenzen!

x
Met trots lanceren wij Beleef Cruisen – uw droomvakantie op zee

Na de eerdere introductie van vijf geweldige beleef- bestemmingen gaat Beleef Reizen niet alleen over land maar nu ook over zee! Met de komst van onze zesde site Beleef Cruisen introduceren wij een geheel nieuwe website met een wereldwijd aanbod van de meest prachtige cruises:
www.beleefcruisen.nl

Het fenomeen cruisen is nog niet bij iedereen bekend, maar het is een bijzondere manier van reizen die steeds meer in trek komt. Zonder uw koffer telkens  in en uit te pakken, maakt u een rondreis met een divers aanbod van bestemmingen. In de ochtend legt u aan in een nieuwe haven en heeft u de mogelijkheid deze plaats in eigen tempo te verkennen. ’s Avonds keert u weer terug aan boord en geniet u van heerlijke maaltijden en een diversiteit aan entertainment. De volgende ochtend legt u weer aan in een nieuwe haven!

Cruisespecialisten
Bij Beleef Cruisen adviseren onze cruisespecialisten u graag zodat u het schip en de bestemming kiest die het beste bij uw wensen aansluit. Beleef Cruisen biedt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week de mogelijkheid uw cruise te zoeken én te boeken! Maar u kunt ook een afspraak maken met een van onze cruisespecialisten in onze eigen Beleef winkel in Tilburg. Uw cruise wordt van dag tot dag persoonlijk aan u gepresenteerd op grote touchscreen schermen. Voor een preview kijkt u hier http://www.beleefcruisen.nl/hoe-boekt-u-een-cruise-bij-beleef-cruisen.

Voor ieder een cruise
Cruisen is zo divers dat er voor iedereen wel een passend aanbod is. Met het hele gezin aan boord van  de Disney Cruise Line. De natuurliefhebber haalt zijn hart op tijdens een cruise langs de Noorse Fjorden of Alaska. Zon en witte stranden ontdekt u tijdens een cruise in de Caribbean. Wanneer u voor ultieme luxe kiest is er een selectie van schepen die u de koning te rijk doen voelen. Kiest u voor het gemak, steeds meer cruises vertrekken ook vanaf Rotterdam en Amsterdam.  Kortom, cruisen is de nieuwste trend op reisgebied en Beleef Cruisen bezorgt u uw droomvakantie op zee!

Beleef Reizen is  onderdeel van Disma Reizen, dit jaar uitgeroepen tot beste reisbureau van het jaar!

Laatste nieuws

x
10-09-2012 Fletcher Hotels buigt voor Consumentenautoriteit
10-07-2012 Per 1 juni blokkeert Rabobank pinpas voor gebruik buiten Europa
21-03-2012 Per 26 juni 2012 dienen kinderen een eigen paspoort te hebben
19-10-2011 Beleef Reizen verlegt haar grenzen!
13-07-2011 Vakantiesite voor Schiphol gaat strijd aan met Easyjet
Meer nieuws